Enkele van onze opdrachtgevers

Waar worden wij vooral om gewaardeerd?
 
Balans tussen theorie en praktijk

In de trainingen is er een goede balans tussen theorie en praktijk. Deelnemers oefenen veel met elkaar zodat zij het geleerde direct kunnen toepassen.
 
Online leeromgeving

Levenslang toegang tot onze online leeromgeving met interessante e-learning modules
 
Kundige trainers

Trainers met veel praktijkervaring maken voortdurend een vertaalslag tussen theorie en de praktijk
 
Hoge waardering

Onze trainingen worden beoordeeld met gemiddeld een 9
Over ons
Personen en bedrijven in hun kracht zetten. Dat vinden wij belangrijk. Mensen centraal stellen in de organisatie, zonder het zakelijke aspect uit het oog te verliezen. Onze trainers zijn door deze gedeelde visie bij elkaar gekomen. Hun complementaire profielen versterken elkaar.
Enkelen van ons stellen zich hier kort aan je voor.

Visie op leren
Iedere organisatie en ieder persoon is verschillend. Dit uit zich niet alleen in gedrag maar ook in de manier van leren. Om het beste uit de training te halen staat niet de theorie centraal, maar de persoon en/of organisatie.
Daarom hanteren wij bij alle trainingen die wij ontwikkelen en geven de leerstijlen van Kolb en  Dr. Elmore’s Quandrants of Learning zodat wij ervoor zorgen dat een ieder het beste uit zichzelf kan halen tijdens de training.

Om te evalueren of de training effectief is geweest en zijn doel heeft behaald, maken wij gebruik van het evaluatiemodel van Donald Kirkpatrick. 

Wij vinden dat kennis voor iedereen bereikbaar moet zijn, daarom delen wij naast ons trainingsaanbod regelmatig artikelen, filmpjes en interessante links via social media en onze nieuwsbrief. Via onze online leeromgeving kunt u verschillende e-learnings vrij volgen en boeken en naslagwerken lezen.


Bij ons kun je terecht voor trainingen op maat, teamtrainingen, vaardigheidstrainingen en competentietrainingen. Een overzicht van onze trainingen kun je vinden op de pagina trainingen.
Bijna alle trainingen van ons bevat online leren, niet bij elke training verplicht. Zo kan een ieder op zijn of haar tempo naast de contactmomenten verder met de leerstof. Klik in het menu op blended learning om hier meer over te lezen.

Wij vinden het belangrijk dat onze trainingen aan een aantal voorwaarden voldoen.

Toepasbaarheid

Een training is niet alleen informatieoverdracht, juist niet. Tijdens de trainingen vertalen de deelnemers de theorie direct naar de praktijk. Door veel te oefenen wordt de theorie eigen gemaakt, dit wordt 'learning by doing' genoemd.

Persoonlijke groei

Persoonlijke groei staat centraal tijdens de trainingen, de cursist heeft de mogelijkheid om te reflecteren, evalueren en kennis te toetsen. Daarnaast zal de trainer de cursisten na afloop van de training een persoonlijke feedback geven waarmee de cursist na de training verder mee aan de slag kan.

Tijd- en locatie-onafhankelijk

Omdat wij weten dat niet iedereen van 9:00 tot 17:00 werkt, bieden wij de mogelijkheid om trainingen te volgen buiten kantooruren. Ook bieden wij de mogelijkheid om op zaterdag of zondag te trainen.

Kwaliteit

Omdat Kura is aangesloten bij het trainerscollectief NINE-TC bieden wij een landelijke dekking. De trainingen worden volgens een vooraf vastgesteld concept gegeven, waardoor de kwaliteit van alle trainingen is gewaarborgd. Tevens biedt dit de mogelijkheid om dezelfde trainingen op dezelfde dag op verschillende locaties in het land aan te bieden.

Verworven kennis

Omdat Kura staat voor kwaliteit toetsen wij de kennis van onze cursisten voordat wij een certificaat uitgeven. Wij geven geen certificaat van deelname uit wanneer er onvoldoende kennis is van de behandelde theorie.
Omdat wij de cursist willen motiveren en stimuleren om de theorie te beheersen, bieden wij de cursist die de kennis nog niet voldoende onder de knie heeft de ruimte om deze in een vooraf vastgestelde termijn wel onder de knie te krijgen. De kennis wordt door ons getoetst waardoor de cursist alsnog in bezit kan komen van het Kura certificaat. Dit is een extra service van Kura en daar worden geen extra kosten voor doorberekend.

Digitale leeromgeving
Naast het aanbieden van trainingen als dienst, bieden wij ook trainingen aan als service. Als je een training volgt bij Kura Training - Coaching - Advies dan wordt je ingeschreven op onze digitale leeromgeving. Naast informatie over jouw eigen training, kan je hier ook interessante e-learnings vinden waarvan enkele zonder extra kosten te volgen zijn.
 
 
 
Volg ons via:
 
 
 
Copyright © Kura . All right reserved . Disclaimer . Algemene Voorwaarden . Cookiebeleid